Naturana εσώρουχα
Naturana εσώρουχα
Naturana εσώρουχα
Naturana εσώρουχα
25 Οκτωβρίου 2016

Naturana εσώρουχα

Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της γερμανικής εταιρείας «NATURANA» εντυπωσιάζει με την ποικιλία και πολυμορφία των εσωρούχων της. Ανάμεσα στα προϊόντα της εταιρείας είναι τα πολύ γνωστά ονόματα όπως NATURANA, NATURANA EXKLUSIV, Cybèle, EVA, IRMA LA DOUCE. Το εύρος προϊόντων είναι τόσο μεγάλο, που επιτρέπει να επιλέξετε από την ποικιλία των μοντέλων εκείνο που ταιριάζει απόλυτα στη σιλουέτα σας και παράλληλα συμβαδίζει με την οικονομική σας άνεση.

Ο γερμανικός όμιλος «NATURANA DÖLKER GMBH & CO KG» είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εσωρούχων στη Δυτική Ευρώπη εδώ και πολλές δεκαετίες. Το πρώτο εργοστάσιο της «NATURANA» ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 1917 στην περιοχή Gomaringen στη Νότια Γερμανία.

Σε όλη την, σχεδόν ενός αιώνα, ιστορία η «NATURANA» κατέβαλε τεράστιες προσπάθειες στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, εξοπλισμού παραγωγής, κοπής και υφασμάτων για την επίτευξη βασικών αρχών που εξακολουθούν να παραμένουν επίκαιρες και αποτελούν τη βάση της φιλοσοφίας της εταιρείας που είναι η υψηλή ποιότητα, προσιτές τιμές, άνεση και καινοτομία.

Σήμερα η «NATURANA» είναι ένας διεθνής όμιλος με κλάδους παραγωγής σε 13 χώρες και πωλήσεις σε περισσότερες από 56 χώρες ανά τον κόσμο. Τα εσώρουχα Naturana είναι πρώτα από όλα η άνεση, το κλειδί για την υγεία και τη διάθεση σας.


CART