- Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης. Το προϊόν πρέπει να είναι στην αρχική του συσκευασία και να μη έχει χρησιμοποιηθεί.

- Επιστροφή μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών. Σε αυτή την περίπτωση συσκευάζετε το προϊόν κατά τέτοιο τρόπο έτσι ώστε η μεταφορά του να είναι ασφαλής, και επιστρέφετε το προϊόν μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών που θέλετε. Να σημειωθεί ότι τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν το πελάτη.

- Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν το κατάστημα.

Σημείωση: λόγω υγιεινής, στα εσώρουχα δεν γίνονται επιστροφές

Πολιτική Αλλαγών

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά (τηλ. 2107799152) να μας ενημερώσετε για πιο λόγο επιθυμητέ την αλλαγή του προϊόντος.

Αφού επικοινωνήσετε μαζί μας, μπορείτε να επιλέξετε την εταιρεία courier της αρεσκείας σας και να μας στείλετε το προϊόν (τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη). Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για την παρακολούθηση της αποστολής προϊόντος προς αλλαγή. Αφού πάρει τον αριθμό αποστολής από την εταιρεία courier μπορεί ανά πάσα στιγμή να ελέγξει που βρίσκεται το προϊόν.

Κατά την παραλαβή του προϊόντος από την εταιρεία μας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Δευτέρα - Παρασκευή (9:00 - 18:00).

Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται (Εξαιρούνται οι περιπτώσεις όπου το προϊόν είναι ελαττωματικό)

Όταν θα σταλεί το προϊόν που έχει γίνει η αλλαγή, τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σε περίπτωση που το μέγεθος του προϊόντος που παραγγέλθηκε και έλαβε ο πελάτης δεν του κάνει ο πελάτης έχει την δυνατότητα να αλλάξει το προϊόν εντός 10 ημερών από την παραλαβή του με την προϋπόθεση πως αυτό που ο πελάτης επιστρέφει είναι στην αρχική του κατάσταση, καθαρό, με ετικέτες και άλλα συνοδευτικά, αποδείξεις.

Τα προϊόντα πρέπει να προστατεύονται από ζημιές κατά τη διάρκεια της μεταφοράς και να αποστέλλονται στην διεύθυνση Γρ. Αυξεντίου 84 Ιλίσια. Τ.Κ. 15771. Τηλ.: 2107799152

Crazy Farm
Happy People
Barracuda
Gossard
Berlei
Omoi
MAD
vaqua
Velvet touch
Berrak
Elite Life
Boobs Bloomers
sanpellegrino
Minerva
AFTER EDEN
LYDIA CREATIONS
CYBELE
opac
minervakia
Golden Net
AVA
ladybug
pournara
Calvin Klein
John Frank
TRENDY
HELIOS
perfect4u
nicoletta
Ysabel Mora
ANIL
XMY
gizela
Sloggi
Naturana
Triumph
Elite Form
Kris Line
Fontana DV
OMSA
Luna
AMELIE
NADIA
Palco
ΟΔΥΣΣΕΥ
ΓΙΩΤΑ
CART