Kris Line - εσώρουχα
Kris Line - εσώρουχα
Kris Line - εσώρουχα
Kris Line - εσώρουχα
Kris Line - εσώρουχα
11 Οκτωβρίου 2016

Kris Line - εσώρουχα

Τα προϊόντα της εταιρείας Kris Line προέρχονται από την Πολωνία. Έχουν μεγάλη δημοτικότητα τόσο στην ίδια την χώρα προέλευσης όσο και στο εξωτερικό.

Στην Ελλάδα η Kris Line έχει καθιερωθεί ως ένα επώνυμο brand το οποίο παρέχει όλες τις ανέσεις και την κομψότητα, συνδυάζοντας την φινέτσα και τον αισθησιασμό στα γυναικεία εσώρουχα.

Η πλούσια γκάμα προϊόντων της εταιρείας προσφέρεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων που ταιριάζουν σε κάθε ηλικιακή ομάδα και σε κάθε σωματότυπο. Τα μοντέλα που δημιουργεί η εταιρεία βασίζονται στις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Για να ανταποκρίνονται πλήρως στις υψηλές ποιοτικές απαιτήσεις, τα εσώρουχα Kris Line κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας κεντήματα, δαντέλες, τούλι και πλεκτά υφάσματα σε σύγχρονες εγκαταστάσεις ραπτικής από άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό. Κάθε χρόνο οι σχεδιαστές της Kris Line αναπτύσσουν νέες συλλογές με εκπληκτικά σχέδια προσαρμόζοντας πάντα τις τελευταίες τάσεις της μόδας και τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών.

Η Kris Line παράγει push-up σουτιέν, πολυμορφικά σουτιέν, στράπλες, κορσέδες, σέξι εσώρουχα, στρινγκ, κιλότες και πολλά άλλα, τα οποία βγαίνουν και σε μεγάλα μεγέθη. Όλα τα προϊόντα είναι γεμάτα γοητεία και εκλεπτυσμένη κομψότητα που κάνουν την κάθε γυναίκα να νιώθει άνετη, τονίζοντας τη θηλυκότητά της.


CART