Gossard
Gossard
Gossard
04 Οκτωβρίου 2016

Gossard

Το brand Gossard ιδρύθηκε το 1901 στο Ηνωμένο Βασίλειο και τα προϊόντα της εταιρείας ανήκουν στην κατηγορία luxury. Στην πολύχρονη πορεία του, ο κατασκευαστής ήταν ανέκαθεν δημοφιλής μεταξύ των θαυμαστριών του υψηλού στυλ και της πολυτέλειας. Για κάθε μοντέλο σουτιέν ή κιλότας εργάζεται μια ολόκληρη ομάδα σχεδιαστών, για να αισθάνονται άνετα οι γυναίκες όταν φοράνε τα προϊόντα Gossard.

Ειδικός κομψός σχεδιασμός, πολυτέλεια και μοδάτες αποχρώσεις δεν είναι τα μόνα πλεονεκτήματα των προϊόντων της εταιρείας. Ο στηθόδεσμος Gossard αποτελείται από 50 τμήματα, που το καθένα από αυτά είναι σχολαστικά μελετημένα. Τέτοια υψηλή ποιότητα κοπής και υλικών παρέχει μακροχρόνια χρήση, καλή εφαρμογή και τέλεια στήριξη.

Μπορείτε άνετα να κάνετε την τέλεια επιλογή όχι μόνο για το μικρο και μεσαίο στήθος αλλά και για ένα πλούσιο στήθος, καθώς υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε μεγάλα μεγέθη. Το κάθε μοντέλο έχει σχεδιαστεί για να πληρεί όλα τα ανατομικά χαρακτηριστικά του γυναικείου σώματος και εφαρμόζει τέλεια σε κάθε γυναίκα.

Η συλλογές Gossard διατίθενται σε ευρύ φάσμα μεγεθών και υποστηρίζουν από A έως G cups. Τα σουτιέν κατασκευάζονται σε διαφορετικές παραλλαγές όπως push-up, κλειστά και άλλα. Η συλλογή εσωρούχων πολυτελείας Gossard ανανεώνεται τακτικά με νέα προϊόντα.


CART