Summer Sales
Summer Sales
Summer Sales
17 Ιουλίου 2018

Summer Sales

Οι εκπτώσεις έφτασαν!

Βρισκόμαστε στον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού και αυτό σημαίνει ότι πέρα από την αφόρητη ζέστη έχει έρθει και η εποχή των εκπτώσεων! Αν λοιπόν ετοιμάζεστε για διακοπές τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να βγείτε την βόλτα σας στα μαγαζιά είτε πραγματικά είτε εικονικά. Τα καταστήματα μας είναι εδώ το φυσικό και το ηλεκτρονικό!  
Τι θα λέγατε λοιπόν να διαλέξετε το καλύτερο μαγιό, την ιδανική πετσέτα και το πιο μοδάτο outfit για την παραλία; Σας έχουμε τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες επιλογές και λύσεις με εκπτώσεις που αρχίζουν από το 20% και αγγίζουν ακόμα και το 50%. Ακόμα και στις καλοκαιρινές πυτζάμες που είναι πάντα χρήσιμες και μέσα στην αφόρητη ζέστη που έρχεται δεν είναι πότε αρκετές. Φυσικά μην ξεχνάτε ότι η περίοδος των εκπτώσεων είναι η ιδανικότερη εποχή για να ανανεώσετε τα φθαρμένα σουτιέν με τα χαλαρά λάστιχα και τις μπανέλες που προεξέχουν! Το ίδιο ισχύει και για τα σλιπάκια που έχουν χάσει το χρώμα τους, έχουν σπάσει τα λάστιχα τους ή έχουν αποκτήσει ένα διακριτικό σκίσιμο. Όλες έχουμε τέτοια εσώρουχα στην ντουλάπα μας και περιμένουμε την στιγμή που θα τα πετάξουμε, αντικαθιστώντας τα με νέα , όμορφα, trendy και chic!

Ανανεώστε το συρτάρι των εσωρούχων σας, αποκτήστε όλα εκείνα που είχατε στη λίστα σας εδώ και πολύ καιρό, αλλά φοβόσασταν τα έξοδα. Οι εκπτώσεις μόλις ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού! Μείνετε «συντονισμένοι» για τις προσφορές και όλα τα νέα των εκπτώσεων που έρχονται!


CART