Λαστέξ
Λαστέξ
Λαστέξ
Λαστέξ
Λαστέξ
Λαστέξ
Λαστέξ
Λαστέξ
17 Αυγούστου 2018

Λαστέξ

Λαστέξ: Ο διάφανος σύμμαχος μας

Όλο το χρόνο, αλλά κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες τα λαστέξ σε όλες τους τις μορφές είναι απαραίτητα. Όλες μας θέλουμε να φορέσουμε πιο αέρινα ή πιο αποκαλυπτικά ρούχα που χρειάζονται περισσότερη «φροντίδα» σε συγκεκριμένα σημεία, είτε για να κρύψουμε κάποιες ατέλειες είτε για να προστατευτούμε από τη διαφάνεια του ρούχου. Τα λαστέξ μπορείτε να τα βρείτε σε διάφορες μορφές, που να καλύπτουν όλες σας τις ανάγκες ανάλογα με τα ρούχα σας.  Το ίδιο ισχύει για τις τιμές τους, μπορείτε να βρείτε ακόμα και πολύ οικονομικά. Στο κατάστημα μας θα ανακαλύψετε εταιρίες που εγγυώνται την καλύτερη ποιότητα και εφαρμογή.  

Εμείς αγαπάμε πολύ το λαστέξ φόρεμα της Naturana στο χρώμα του δέρματος και τα εσώρουχα αυτού του τύπου, που μας έχουν βγάλει ασπροπρόσωπες ακόμα και με τα πιο στενά ρούχα. Στο συρτάρι μας έχουμε πάντα ένα λαστέξ φούστα, ενώ για τις μεγαλύτερες ηλικίες υπάρχει πάντα η λύση του ολόσωμου της Elite Life, που φτάνει μέχρι τα γόνατα και φυσικά τα σορτσάκια από την Milo Siouti που είναι ιδανικά για παντελόνια.  Φυσικά δεν ξεχνάμε πότε την ποικιλία σε σχέδια από την αγαπημένη μας  Triumph, ένα όνομα που περνάει από γενιά σε γενιά σαν σταθερή αξία! Μία σίγουρη και ασφαλής λύση είναι πάντα τα λαστέξ κορμάκια και εκείνα που σταματούν κάτω από το στήθος μαζεύοντας την κοιλίτσα.


Μην ξεχνάτε πότε ότι οι προσφορές του καλοκαιριού και οι εκπτώσεις που έρχονται είναι η καλύτερη ευκαιρία για να ανανεώσετε τα παλιά σας λαστέξ που έχουν χάσει την αποτελεσματικότητα τους.


CART